Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji se koná seminář k novému zákonu o zadávání veřejných zakázek

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 17. 03. 2016 13:12
  • Majetek a investice

Sdílet článek

Na Krajském úřadě Libereckého kraje se ve čtvrtek 24. března 2016 od 9:30 do 15:00 hod. uskuteční seminář na téma Nový zákon o zadávání veřejných zakázek.

V současné době je schvalován v Parlamentu ČR návrh nové právní úpravy zadávání veřejných zakázek, která vychází z nově přijatých evropských zadávacích směrnic.

Připravovaná právní úprava v plném rozsahu nahradí stávající zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, jakož i zákon č. 139/2006 Sb., koncesní zákon. „Veřejné zadávání v České republice tak čeká po deseti letech do určité míry legislativní revoluce,“ dodává náměstek hejtmana Marek Pieter, který na semináři nebude chybět.

Lektorem semináře bude Mgr. Tomáš Machurek, advokát, jednatel MT Legal s.r.o., advokátní kanceláře, předseda výkonného výboru Asociace pro veřejné zakázky, člen Expertní skupiny Ministerstva pro místní rozvoj pro oblast zadávání veřejných zakázek a koncesí a nové legislativy.

Seminář je zdarma a je učen úředníkům a vedoucím úředníkům KÚ LK, měst a obcí Libereckého kraje.

Kontaktní osobou pro zaslání přihlášky je Bc. Božena Horáčková, personální a mzdové oddělení KÚ LK, tel. 485 226 683, e-mail: bozena.horackova@kraj-lbc.cz. Uzávěrka přihlášek je 22. března 2016.

 

  • Pozvánka na seminář (.pdf)
    636 kB
    17. 03. 2016 13:55

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky