Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj svolává předběžnou tržní konzultaci na projektování Centrálního depozitáře v Českém Dubu

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 03. 2021 14:12
  • Majetek a investice

Sdílet článek

Liberecký kraj se rozhodl s ohledem na charakter a složitost veřejné zakázky s využitím metody BIM pro Centrální depozitář kraje využít možnosti vést tzv. předběžnou tržní konzultaci. Na ni zve dodavatele, kteří by měli zájem o zpracování projektové dokumentace Centrálního depozitáře s využitím metody BIM. Konzultace se uskuteční 23. března od 8:30 v budově „C“ Krajského úřadu Libereckého kraje, v zasedací místnosti odboru informatiky.

Předběžná tržní konzultace je uveřejněna prostřednictvím výzvy také na profilu zadavatele. Účast na předběžné tržní konzultaci je otevřena všem potenciálním dodavatelům.

Přihlášku – vyplněný registrační formulář – na předběžnou tržní konzultaci zasílejte e-mailem na adresu: romana.peknusova@kraj-lbc.cz nejpozději do 22. 3. 2021 do 10 hodin.

Více informací naleznete v příloze. 

  • Oznameni predbezne trzni konzultace web (.pdf)
    481 kB
    09. 03. 2021 14:25

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky